Onze clubs

Voetbalvereniging DVC’26

DVC’26 (Didamse Voetbal Club uit 1926) is een bloeiende voetbalvereniging met 1.250 leden in Didam. De jeugdopleiding staat hoog in het vaandel en de vrouwen- en meidentak is met ruim 250 leden een wezenlijk onderdeel van de vereniging. De prachtige accommodatie van DVC’26 bevat twee en een half kunstgrasvelden, drie grasvelden en een pannaveld. Onze eigen sporthal heeft een speedsoccerveld dat ook te huur is.

Tennisvereniging Didam

Tennisvereniging Didam (TVDidam) is opgericht op 12 mei 1970. De vereniging beschikt over vijf kunstgrasbanen en drie gravelbanen. De kunstgrasbanen beschikken over ledverlichting. Dit betekent dat men het hele jaar kan tennissen. Ook beschikt TVDidam over een recent gerenoveerd uitnodigend clubhuis. TVDidam is zeer actief in het jeugdtennis en faciliteert hierin waar mogelijk. Ook organiseert TVDidam jaarlijks terugkerende evenementen met als hoogtepunt het bekende Didams Dubbel Open toernooi wat traditiegetrouw de laatste week van augustus wordt gehouden.

Sportvereniging Margriet

Sportvereniging Margriet Didam bestaat uit meer dan 400 leden en is een sportieve vereniging. De vereniging heeft een zeer divers lesaanbod. Het bevat onder andere ouder- en peutergym, kleutergym, diverse recreatieve gym- en turnvormen voor de jeugd, Free Running in combinatie met jump & playball, Jazz dance, conditiegym. Er wordt door onze dames- en herenselectiegroepen op zowel regionaal als landelijk niveau geturnd (1e, 2e, 3e, 4e, 5e en 6e). Daarnaast zijn is Sportvereniging Margriet lid van de KNGU.

Jeroen Reintjes Sports

Of het nu gaat om personal looptrainingen, een gericht trainingsschema voor particulieren, trainingen of clinics voor verenigingen en bedrijven of het versterken van een bepaald onderdeel in uw eigen trainingen. Bij Jeroen Reintjes Sports kun je voor alles terecht. Voor meer dan het genoemde zelfs, want het aanbod is groot. Jeroen werkt onder meer als personal trainer en groepstrainer.

Triathlonvereniging Triathliem

Duursportvereniging Triathliem uit Didam is opgericht op 25 februari 1986. Vandaag de dag is Triathliem een actieve triathlon- en duursportvereniging met ruim honderd leden uit de Liemers en de Achterhoek. Nog steeds worden grenzen opgezocht, en niet alleen door de leden van de zgn. ‘Uitdagingsgroep’, waar oprichter Henri Polman nog altijd deel van uitmaakt. Behalve bij triathlons tref je Triathliemers aan bij zwem-, fiets- en loopevenementen over ultrakorte én ultralange afstanden. Onze jeugdleden laten zich daarbij ook niet onbetuigd.

Volleybalvereniging Victoria

Victoria is een gezellige volleybalvereniging uit Didam met meer dan 160 leden. Kijk eens op onze website www.volleybalvereniging-victoria.nl of kom naar sporthal de Muizenberg om één van onze teams aan te moedigen of om zelf eens mee te trainen.

Stichting Wielerpromotion Montferland

Stichting Wielerpromotion Montferland bestaat uit de Didammers Maarten Berrevoets, Reem en Dagmar Kok, Thom van Dulmen en Jolanda Strijbosch. Sinds 2011 organiseert Stichting Wielerpromotion Monterland wedstrijden in de gemeente Montferland met als doel het promoten van de wielersport binnen deze gemeente. De stichting organiseert wedstrijden voor zowel licentie als niet licentiehouders.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst