NIEUWS

Spetterende Urban Sport Dagen in Didam!

Tijdens de Urban Sports-dagen kregen de leerlingen van alle basisscholen (groep 8) en de eerstejaars van het Liemers College in Didam de kans om kennis te maken met een zestal Urban Sporten. Deze activiteiten zijn bedoeld om ongeorganiseerd in de openbare ruimte te beoefenen, waardoor je geen lid hoeft te zijn van een vereniging om mee te doen.

Op drie verschillende locaties werden de sporten free run, calisthenics, panna knock-out, skateboarden, BMX en 3×3 basketbal aangeboden. In totaal namen ongeveer 250 enthousiaste leerlingen deel aan deze sportieve dagen.

De organisatie van het evenement was een samenwerking tussen de gemeente, Welcom en Open Club De Nevelhorst. Het doel van deze dagen was om jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met diverse sporten en hen te stimuleren om actief bezig te zijn in hun vrije tijd.

Hieronder een sfeerimpressie van de dagen:

   

Het evenement werd met veel enthousiasme ontvangen door de leerlingen en heeft laten zien hoe leuk en toegankelijk Urban Sporten kunnen zijn. De positieve reacties en het hoge aantal deelnemers tonen aan dat er veel interesse is voor dit soort activiteiten. We kijken er dan ook naar uit om in de toekomst meer van deze evenementen te organiseren!

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst