NIEUWS

Open Club De Nevelhorst zoekt penningmeester en administratieve vrijwilliger


Om de groei van onze organisatie te ondersteunen, zoekt Open Club De Nevelhorst op korte termijn een nieuwe penningmeester en een administratief medewerker ter ondersteuning van de secretaris (bestuur).

Vacature penningmeester
Als penningmeester van Open Club De Nevelhorst beheer je de financiën van de organisatie. Samen met de voorzitter en de secretaris vorm je de vaste kern van het dagelijks bestuur van Open Club De Nevelhorst. De penningmeester is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid en bestuur van de coöperatie.

Vacature administratief medewerker
De secretaris van Open Club De Nevelhorst zorgt voor de verslaglegging van de organisatie. De secretaris verzorgt de notulen tijdens vergaderingen en zorgt voor de voorbereiding en opvolging van de acties, de administratie en de correspondentie.

Ter ondersteuning van de secretaris en de penningmeester zoekt Open Club De Nevelhorst een vrijwilliger die administratief is onderlegd en plezier heeft in het ordenen van de veelzijdige administratie. Hij/zij ondersteunt de secretaris en penningmeester bij hun bestuurlijke taken. Kennis van en ervaring met Office 365 is een pré.

Open Club De Nevelhorst (www.openclubdenevelhorst.nl) is een coöperatie van (sport)verenigingen in Didam (waaronder voetbalvereniging DVC’26, S.V. Margriet, tennisvereniging TVD, triatlonvereniging Triathliem, Jeroen Reintjes Sports, Stichting Wielerpromotion Montferland), die zich ten doel heeft gesteld om meer mensen op een betere manier te laten bewegen door optimaal gebruik te maken van bestaande voorzieningen. Hiertoe organiseert de open club activiteiten voor jonge en oudere sporters, op het grensvlak van werk en sport, zorg en sport, sociaal en sport. Wij werken samen met onder meer Provincie Gelderland, Gemeente Montferland, Welcom, Ouderenfonds en Achterhoek in Beweging.

Heb je interesse in een van deze functies? Stuur dan je motivatie naar:

Gerard Heijnen
Secretaris Open Club De Nevelhorst
E-mail: secretaris@ocdn.nl

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst