NIEUWS

Montferland Kenniscentrum Talent van start met opleiding ASM

Op woensdag 5 februari is het Montferland Kenniscentrum Talent (MKT), als belangrijk onderdeel van Open Club De Nevelhorst, van start gegaan met de opleiding Athletic Skills Model (ASM). Trainers vanuit diverse sportverenigingen, fysiotherapie en scholen in de Gemeente Montferland worden hierin opgeleid volgens het Athletic Skills Model. De kennis over deze methodiek zal worden overgebracht door ervaren Athletic Skills-trainers.

Het Athletic Skills Model is een andere manier van denken over bewegen voor de top- en breedtesport, het bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg. Het ASM spreidt zich als een olievlek uit onder sportclubs en sportprofessionals. Ook het bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg omarmen de aanpak. Lees voor meer informatie over ASM deze blog.

De ASM-opleiding en het Montferland Kenniscentrum Talent werden op woensdag 5 februari officieel geopend door Wethouder Ruth Mijnen van Sportzaken. Ook hield René Wormhoudt, hersteltrainer van het Nederlands Elftal en grondlegger van de ASM-methode, een openingswoordje.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst