NIEUWS

Inspiratiesessie: Veelzijdig in Beweging!


Minder blessures, betere prestaties, meer creativiteit en meer beweegplezier voor iedereen! Dat wil toch iedere sporter, trainer, bestuurder en sport- en beweegprofessional?

Wil je weten hoe je daar écht werk van maakt? Geef je dan op voor de inspiratiesessie ‘Veelzijdig in beweging!’ op dinsdagavond 19 oktober van 19.15 tot 22.00 uur in Turn- en Sportcentrum in Didam.

Je maakt kennis met het Athletic Skills Model (ASM), zowel met de wetenschappelijk onderbouwing als met hele praktische oefeningen. Daarnaast vertelt Achterhoek Younited meer over de Sport Cross: een nieuw beweegprogramma met veel verschillende spel- en beweegvormen om veelzijdig te leren bewegen.

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven: www.montferland.info/inspiratiesessie

Deze inspiratiesessie is interessant voor (assistent) trainers, begeleiders, vrijwilligers en bestuurders van sportclubs. Ook andere geïnteresseerden in sport en bewegen, zoals fysiotherapeuten en (gym)docenten zijn van harte welkom. Voor deze inspiratiesessie is geen vooropleiding vereist. Deelname aan de inspiratiesessie ‘Veelzijdig in Beweging!’ is gratis. Voor deze inspiratiesessie zijn maximaal 30 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2024 - Open Club De Nevelhorst