NIEUWS

‘FIT VEUR ALTIED’ op shortlist Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat

 

De zeven plannen die nog kans maken op de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat zijn gekozen! Het ingezonden plan ‘FIT VEUR ALTIED’ van Stichting De Graafschap Verbindt, Open Club de Nevelhorst en Achterhoek in Beweging, is een van de gekozen projecten.

Voor de jury was het een flinke klus om een keuze te maken uit de 61 ingestuurde plannen. Met de zeven gekozen plannen is er een spreiding over heel Gelderland. Bovendien worden heel veel doelgroepen betrokken in de plannen: onder andere kinderen, ouderen, patiënten met kanker, migranten, studenten en mensen met een beperking.

FIT VEUR ALTIED
Stichting De Graafschap Verbindt, Open Club de Nevelhorst en Achterhoek in Beweging willen samen met het Graafschap College zorgen voor nieuwe ontmoetingen en verbindingen tussen individuen, werkgevers, ondernemers, sportaanbieders en andere belanghebbenden uit de regio. Met dit initiatief wordt een aantrekkelijk en laagdrempelig beweegprogramma geboden aan inwoners van de Achterhoek. Ook zal ‘FIT VEUR ALTIED’ de fitheid binnen organisaties verhogen door maar liefst 15 Achterhoekse werkgevers de gelegenheid te geven om een eigen medewerker op te leiden tot een Beweeg- en Sportaanjager. Door middel van dit project wil men regionale bedrijven, hun medewerkers, familieleden, buren, etc. inspireren, motiveren en bewust maken van de voordelen van een gezonde levensstijl.

De jury: “Dit plan is gericht op het bedrijfsleven en zorgt door de opleiding van beweegcoaches binnen bedrijven voor een duurzaam resultaat.”

Vanaf 26 november telt jouw stem!
De zeven gekozen plannen worden van 26 november tot en met 1 december in de spotlights gezet door Omroep Gelderland. Het publiek kan dan stemmen op het plan dat zij het beste vinden. De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee, de andere 50% bepaalt de jury. De winnaar krijgt € 20.000,-, de nummers 2 en 3 € 10.000,-. Daarnaast is er voor de finalisten steun van de studenten van HAN bij de uitwerking en uitvoering.

Bekijk hier de zeven plannen die nog kans maken op de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2024 - Open Club De Nevelhorst