NIEUWS

Deelnemers ronden ASM-opleiding succesvol af

 

Twintig deelnemers aan de opleiding Athletic Skills Model (ASM) hebben de cursus met succes afgerond. Trainers vanuit diverse sportverenigingen, fysiotherapie en scholen in de Gemeente Montferland zijn hiermee opgeleid tot ‘ASM-instructeur Advanced’.

De cursus is gestart in februari, maar moest vanwege de Corona-crisis worden onderbroken. Na het verruimen van de regels kon deze, in aangepaste anderhalvemetervorm en deels buiten, worden voortgezet. De cursus werd gegeven door René Wormhoudt, hersteltrainer van het Nederlands Elftal en grondlegger van de ASM-methode, door Jordi Vermaat en professor Geert Savelsberg.

De cursisten zijn nu in staat om de principes van ASM toe te passen bij hun vereniging en in hun sport. De geslaagden gaan ook een onderdeel vormen van het Montferland Kenniscentrum Talent (MKT). Het plan is om één à twee keer per jaar een themabijeenkomst te organiseren en zodoende elkaar te blijven stimuleren.

Inmiddels hebben twee personen toegezegd de vervolgopleiding ‘ASM voor ouderen’ te gaan volgen. Deze start eind augustus in Naaldwijk.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst