NIEUWS

Aanleg Powerhill bij voetbalvereniging DVC’26

 

DVC’26 gaat naast veld 6 een Powerhill aanleggen. De Powerhill is een bouwwerk van ongeveer drie meter hoog, bestaande uit verschillende trappen en verschillende hellingshoeken. Met de Powerhill kan onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend worden.

De Powerhill komt bij DVC’26 rechts naast veld 6 (het halve kunstgrasveld) waar tot op heden de materiaalopslag stond. Op en rondom de Powerhill zal kunstgras komen. Er worden zoveel mogelijk materialen hergebruikt, wat goed is voor het milieu en het budget. Als de weergoden meespelen, kan de Powerhill mogelijk eind maart 2021 in gebruik genomen worden. Dit project wordt, net als het eerder gerealiseerde skills court, grotendeels met geld uit provinciale subsidies aangelegd en voor een klein deel uit eigen middelen van DVC’26.

René Wormhoudt, herstel- en conditietrainer van het Nederlands elftal voetbal, heeft in 2003 het idee van de Powerhill ontwikkeld als onderdeel van zijn Athletic Skills Methode. In het professionele voetbal wordt steeds meer een beroep gedaan op de atletische vaardigheden van de speler. Het springen, het snelle wenden en keren, het handig en het natuurlijk bewegen met de bal en het beheersen van je lichaam zijn belangrijke voorwaarden geworden.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst