ACTIVITEITEN

Het Montferland Life Goals-event met zeskamp, toernooien en clinics

 

Heb jij altijd al de olympische uitdaging aan willen gaan en willen sporten als een olympisch topsporter? Wil je kennismaken met ons AllStars Life Goals-beweegprogramma? Doe mee aan de Gelderse Zeskamp, het straatvoetbaltoernooi, het jeu de boulestoernooi of geef je op voor een sport- of beweegclinic. Dit alles onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. Zaterdag 6 juli organiseert Open Club De Nevelhorst (OCDN) samen met gemeente Montferland, Stichting Welcom en Stichting Life Goals het Montferland Life Goals-Event. Alles zal plaatsvinden op en rondom de sportparken van DVC’26, TVDidam en Turnhal Margriet.

2024 is het jaar waarin topsporters over de hele wereld weer bij elkaar komen om te strijden voor medailles. De Olympische spelen staan weer om de hoek en zullen dit jaar in Parijs plaatsvinden. Niet alleen Parijs zal in 2024 in het teken staan van de Olympische spelen, de Olympische zeskamp komt ook naar Montferland. 

     

OCDN, Welcom, Gezondheidscentrum Didam en Life Goals
OCDN en Stichting Welcom bieden jou die dag de kans om verschillende sporten te ervaren en daagt je uit om te gaan voor goud. Meedoen is belangrijker dan winnen, staat uiteraard voorop! Het event met de zeskamp als onderdeel, zullen bestaan uit verschillende sporten als: triatlon, balsporten, bmx-fietsen, klimmen, boogschieten, estafette en nog veel meer! OCDN heeft zijn eigen laagdrempelige, veelzijdige beweegprogramma AllStars Life Goals en zal via clinics daar aandacht aan besteden. Die dag zullen gemeente Montferland, enkele zorg- en welzijnsinstellingen en OCDN een convenant tekenen waarin hun samenwerking formeel wordt bekrachtigd.  

Je kan je vooraf via deze website individueel en als team opgeven voor het straatvoetbal- en/of jeu de boulestoernooi. Je kan ter plekke bepalen om mee te doen aan allerlei sportieve events en beweegclinics. Je kan je op je gezondheid laten testen door deskundigen van het Gezondheidscentrum Didam en natuurlijk kan je als team meedoen aan de zeskamp. Als echte topsporter word jij uitgedaagd om tijdens deze zeskamp met jouw team te strijden voor die gouden medaille. En misschien voor een plekje in de finale op 10 augustus in Arnhem. 

Gelderse Zeskamp & TeamNL Sport Experience 
De zeskamp in Montferland maakt onderdeel uit van de TeamNL Sport Experience: een nieuwe gratis sportbelevingservaring voor jong en oud. Het event is een initiatief van sportbonden, gesteund door het ministerie van VWS en provincie Gelderland, waarbij Rabobank als betrokken hoofdsponsor is aangesloten. De uitvoering van de Gelderse Zeskamp wordt verzorgd door Nevobo, Gelderse Sport Federatie en Sportbedrijf Arnhem. 

Voor provincie Gelderland en Gelderse gemeenten is de TeamNL Sport Experience en de Gelderse Zeskamp een belangrijk middel om maatschappelijke impact in Gelderland te creëren d.m.v. sport, bewegen, ontmoeting en verbinden. Naast Montferland vindt in totaal in tien Gelderse gemeenten een Zeskamp plaats.  

Aanmeldformulier

Geef je hier op voor het Montferland Life Goals-event.

Het aanmelden voor de clinics kan ter plaatse. Bekijk hier het programma met tijden en locaties.

Meld je via onderstaand formulier aan voor Straatvoetbal (4x4), Zeskamp (ongeveer 8 personen), of Jeu de boules (individueel).

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2023 - Open Club De Nevelhorst