NIEUWS

Open Club Zomerspelen in Didam


In de zomer is er genoeg te doen voor jong en oud in Didam. Open Club De Nevelhorst organiseert ook in 2021 weer de Open Club Zomerspelen in samenwerking met diverse sportverenigingen, met welzijns- en cultuurorganisatie Welcom, en de gemeente Montferland.

Van 27 juli t/m 2 september 2021 zijn er voor alle leeftijden uitdagende activiteiten te doen in de gemeente Montferland. Op verschillende locaties in Didam – waaronder de accommodaties van voetbalclub DVC’26, S.V. Margriet, tennisvereniging TVD, de Markthal en het Cruijff Court – worden tal van sportactiviteiten georganiseerd. 

Nevelhorst Games

De Nevelhorst Games staan tijdens de Open Club Zomerspelen wekelijks op het programma. Iedere les heeft een ander thema centraal staan waardoor er diverse sporten en spellen gedaan kunnen worden. Zo zal er spelenderwijs kennis gemaakt worden met sporten zoals voetbal, tennis, padel, badminton, freerun, basketball, turnen en nog veel meer! Kortom, een afwisselend programma met voor iedereen wat wils.

De Nevelhorst Games vinden iedere week op dinsdag, woensdag en donderdag plaats. Het bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma voor de doelgroep 6 t/m 14 jaar. De invulling hiervan wordt verzorgd door sportbegeleiders vanuit de open club.

Open Club Sportpas

Naast De Nevelhorst Games zullen de sportparken opengesteld worden voor jongeren vanaf 12 jaar met een Open Club Sportpas. Met de Open Club Sportpas kunnen pashouders gedurende de gehele zomervakantie vrij sporten op verschillende locaties. Een unieke kans om meerdere sporten te beoefenen. Lees er alles over op deze pagina.

Clinics

Op maandagen en vrijdagen worden er clinics georganiseerd voor de jeugd waarbij diverse sporten aan bod komen. Zo kunnen jongeren tijdens de Racketdagen kennismaken met racketsporten als tennis, padel en badminton. Basketball Clinics zullen in het teken staan van 3×3 basketball en tijdens de Skills Court Clinics staan snel voetenwerk, behendigheid en snelheid centraal.

55+ activiteiten

Ook 55+’ers kunnen tijdens de Zomerspelen kennis maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten, waarbij plezier maken met elkaar centraal staat. 55+ Combi-fit, 55+ Running en 55+ Tennis, activiteiten die begeleid worden door deskundige trainers. Deelnemen kan met de Open Club Sportpas 55+. Lees er alles over op deze pagina.

Doe mee met de Zomerspelen!

Ben je ook nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven valt? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en geef je op voor zoveel activiteiten als je maar wilt. Daag vooral ook al je vrienden en clubgenoten uit om mee te doen aan de Open Club Zomerspelen.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 


 


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2022 - Open Club De Nevelhorst