NIEUWS

Open Club Zomerspelen 2022 in Didam

 

Ook in de zomer van 2022 is er weer genoeg te doen voor jong en oud in Didam. Open Club De Nevelhorst organiseert ook in 2022 weer de Open Club Zomerspelen in samenwerking met diverse sportverenigingen, met welzijns- en cultuurorganisatie Welcom, en de gemeente Montferland.

Tussen 23 juli en 1 september 2022 zijn er voor alle leeftijden uitdagende activiteiten te doen in de gemeente Montferland. Op verschillende locaties in Didam – waaronder de accommodaties van voetbalclub DVC’26, tennisvereniging TVDidam, en het plein bij het oude gemeentehuis – worden tal van sportactiviteiten georganiseerd. 

Urban Sportmiddag

De Urban Sportmiddag op zaterdag 23 juli staat in het teken van diverse urban sports. Zo kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar spelenderwijs kennismaken met sporten als basketbal (tijdens de Basketball Clinic), BMX’en (tijdens de BMX Clinic) en Skateboarden (tijdens de Skateboard Clinic). Naast deze clinics kunnen de kinderen ook deelnemen aan de Welcom-spelen die tegelijkertijd worden georganiseerd. Kortom, een afwisselend programma met voor iedereen wat wils.

Open Park De Nevelhorst

Om meer bewegen mogelijk te maken, opent Sportpark de Nevelhorst haar poorten. Tijdens alle basisschoolvakantieweken (van 26 juli t/m 31 augustus) zal de accommodatie bij DVC’26, inclusief het Skills Court, gedurende drie dagen in de week ’s middags geopend zijn. Dat geldt voor alle leeftijden, maar onder 6 jaar onder begeleiding van een volwassene. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag is iedereen welkom op Open Park De Nevelhorst om te sporten van 13.30 tot 16.30 uur.

Download de flyer

Racketdagen

De Racketdagen van tennisvereniging TVDidam en Open Club De Nevelhorst staan in het teken van racketsporten. Kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen op 27 juli en 31 augustus 2022 kennismaken met diverse racketsporten die in spel- en wedstrijdvorm aangeboden worden. Denk hierbij natuurlijk aan tennis en padel, maar ook aan badminton en meer. 

Activiteiten voor senioren

Ook voor senioren worden er tijdens de zomer verschillende sport- en beweegactiviteiten georganiseerd, waarbij plezier maken met elkaar centraal staat: Walking voetbal (op maandag van 10 tot 12 uur), Racketsporten (op woensdag van 10 tot 12 uur), Running (op vrijdag van 10 tot 12 uur). Activiteiten die begeleid worden door deskundige trainers. Tijdens de zomerperiode is er een try-out, waarbij senioren die hun fitheid willen verbeteren gratis deze activiteiten kunnen uitproberen. Deelnemers kunnen zich op maandag om 9.30 uur melden bij DVC’26, op woensdag om 10 uur bij TVDidam en op vrijdag om 10 uur bij TVDidam. 

Doe mee met de Zomerspelen 2022!

Ben je ook nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven valt? Neem dan snel een kijkje op de website van Open Club De Nevelhorst: www.openclubdenevelhorst.nl. Daag vooral ook al je vrienden en clubgenoten uit om mee te doen aan de Open Club Zomerspelen! 

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2022 - Open Club De Nevelhorst