ACTIVITEITEN

Ter informatie: Vanwege de nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober 2020 zijn de OldStars-trainingen tot nader order afgelast.

 

OldStars Running

 

Ben je misschien al jaren aan het hardlopen? Of wil je juist gaan beginnen, ‘gedwongen’ door Corona? Of zit je er tussenin? Jeroen Reintjes Sport en Triathliem, beide behorend bij Open Club De Nevelhorst, starten speciaal voor senioren met OldStars Running.

Fit en scherp blijven
Bij OldStars Running bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. OldStars Running is een onderdeel van de training. Zo werk je via OldStars Running aan een betere balans en conditie!

Sociaal actief
Naast bewegen staat bij OldStars Running ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie!

Met professionele begeleiding
De trainingen zijn met begeleiding van een begeleider die werkt met het Athletic Skills Model (ASM). Dit verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze. Het ASM bevat vaardigheden afkomstig uit allerlei verschillende sporten, spelvormen en activiteiten.

Voor wie is OldStars running bedoeld?
De activiteit is bedoeld voor alle ouderen (55+, al dan niet beginnende sporters) die hun loopvaardigheden: coördinatie, kracht en conditie willen ontwikkelen, in stand willen houden of verbeteren.

Wanneer?
Elke woensdagochtend (vanaf 2 september 2020)

Aanvang (start met koffie en thee):
9.30 uur tot 11.00 uur

Waar?
Sportpark De Nevelhorst, DVC’26 Didam

Kosten?
15 euro per maand (incl. 1 gratis proefles)

Download de folder hier

.

Deelname is op eigen risico! De veiligheid- en hygiëneregels die vanwege het corona-virus zijn vastgesteld door het RIVM worden gehandhaafd en gelden voor iedereen.

 

Organisatie

   

Aanmeldformulier

Het OldStars Running-abonnement sluit u af bij Jeroen Reintjes Sports. Aanmelden kan via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar: jeroenreintjes@gmail.com.

Onze partners

Open Club De Nevelhorst is er trots op samen te werken met deze partners.


 


 


 


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NewHeap is een full-service software development bedrijf.


 

NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten of heb je interesse in Open Club De Nevelhorst, neem dan contact met ons op of volg ons op onze social media.

Open Club De Nevelhorst
Secretariaat
Kerkstraat 58
6941 AJ Didam
Tel.: 085-7731443
E-mail: info@openclubdenevelhorst.nl
KVK: 78548489
Bank: NL42 RABO 0365 0069 04

Contactformulier

© 2021 - Open Club De Nevelhorst